Hundefoder

Vælg dit hundefoder ud fra kategori eller brug venstre side (hvis du sidder fra en alm. computer) til at sortere udfra konsistens, alder, problem, smag. Hos os kan du få kvalitet hundefoder til billige priser og hurtig levering.


Lidt om det foder vi har i butikken


Det foder som vi fører i vores butik, er med til at hjælpe din hund, f. eks. med at styrke hundens knogler og led. F. eks. hele vores Brit serie styrker knogler, led og holder styr på maven. Derudover indeholder de alle sammen glucosamin, så hvis din hund har kornallergi, kan du med god samvittighed vælge dette produkt.  

Hundefoder mærker

Der findes mange mærker indenfor hundefoder på markedet. Vi har ikke alle mærker, men et par af dem som vi mener er gode, som vi enten selv har brugt til vores egne hunde eller som folk i vores netværk har gode erfaringer med. De mærker vi fører er:
  • Eukanuba
  • Brit Care
  • Brit Premium
  • Brit Carnilove
Vi vil i løbet af 2017 få flere mærker i vores butik samt her i webshoppen. Har du et mærke du godt kunne tænke dig at vi skulle have på hylden, så er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os.

Hvorfor kornfrit hundefoder?

Ligesom med mennesker kan hunde også have allergi. Har din hund meget svært ved at spise det normale hundefoder, så kontakt dyrelægen for at se om din hund evt. har korn allergi. Der er korn det "normale" hundefoder, og ligesom mennesker har glutenallergi er det ikke smart også at give hunden noget foder med korn, hvis det viser sig at din hund har allergi. Der er ikke noget problem i at give din hunde foder med korn i, hvis den ikke har allergi. Det vigtigste når du fodrer en hvalp eller voksen hund er at de får en sund og næringsfuld foder, der er lavet af gode råvarer.

Hundefoder til billige priser – leveret direkte til din dør!

Hos os gør vi alt for at de priser vi har på vores hundefoder ligger i den billige ende. Vi ved at prisen også er et vigtigt parameter, når man skal vælge hvilken webshop man gerne vil have leveret til. Og så slipper du også for besværet med at skulle slæbe tunge foderposer med hjem.